Thuis Over ons

Dienst

Bedrijfprofiel

Mkfale -- nadruk op het van de de behandelings、 krachtcentrale、 van het productenwater het hydraulische systeeminstrument en de industriële meters en de technologie. 

 

Mkfale -- Van de de Stroom、 Druk、 van leveringsproducten de meters van het de Temperatuur、 Niveau, van de de stoomklep、 van de waterklep、 koelere de klep、 Naaldklep 

 

Mkfale -- Producten voor van het de Aardolie、 Zuiver water、 van de Gas、 Olie、 het Afvalwater、 Zuur Vloeibaar、 Voedsel vloeibare enz.

 

Kwaliteitsproducten en de Uitstekende Dienst

De kwaliteit van onze producten met 100%-test en kalibreert, levert een hoog niveau van klantenservice.

wij versnellen het vervullingsproces. Een kortere het verschepen chronologie betekent verminderde onderbreking en betere productiviteit voor uw zaken.

 

Onderhoudsproducten

Wanneer de behoefte sommige delen tijdens onderhoud vervangt, te roepen gelieve ons voor vrij vragen vervangen één of zelfde aangezien uw merk één .we de dienst voor steun van dit werk heeft.

 

Steun van merk

 

Toekomst

Krijg waardevolle praktische ervaring bij Mkfale.Welcome aan gezamenlijk ons!

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2014 opgezet Ningbo Sanmin de Invoer en de Uitvoerco. van Ina Chen, Ltd.

Begin van de dienst en inzamelingszaken voor instrumenten en pneumatische hydraulische punten.

 

NINGBO SANMIN IMPORT AND EXPORT CO.,LTD. NINGBO SANMIN IMPORT AND EXPORT CO.,LTD. NINGBO SANMIN IMPORT AND EXPORT CO.,LTD. NINGBO SANMIN IMPORT AND EXPORT CO.,LTD. NINGBO SANMIN IMPORT AND EXPORT CO.,LTD. NINGBO SANMIN IMPORT AND EXPORT CO.,LTD. NINGBO SANMIN IMPORT AND EXPORT CO.,LTD. NINGBO SANMIN IMPORT AND EXPORT CO.,LTD.
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Mkfale

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 1000000-2000000

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Elektromagnetische debietmeter voor verkoop Van goede kwaliteit Elektromagnetische debietmeter voor verkoop Van goede kwaliteit Elektromagnetische debietmeter voor verkoop Van goede kwaliteit Elektromagnetische debietmeter voor verkoop